Τ/κ φέρονται να 'ανέβαλαν' πτήσεις μεγάλης αεροπορικής εταιρείας -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τ/κ φέρονται να 'ανέβαλαν' πτήσεις μεγάλης αεροπορικής εταιρείας -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η παγκοσμίου φήμης αεροπορική εταιρεία «Air India» ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης (15/3) ότι επανήλθε σε λειτουργία ο επίσημος λογαριασμός της στο Twitter.

Ο λογαριασμός είχε προσβληθεί από χάκερ, οι οποίοι αναρτούσαν μηνύματα στα τουρκικά, περιλαμβανομένων και ακυρώσεων στις πτήσεις αλλά και μηνυμάτων για την τουρκική εισβολή στο Αφρίν της βόρειας Συρίας.

«Τελευταία ενημέρωση», έγραφαν. «Όλες οι πτήσεις μας ακυρώνονται. Από τώρα, θα πετούμε με τις Τουρκικές Αερογραμμές».

Μάλιστα, η ομάδα «I ayyAldAzt», που ευθύνεται για το χακάρισμα, ανέγραφε ότι είναι «τουρκοκυπριακός στρατός».

«Ο λογαριασμός σας έχει χακαριστεί από την τουρκική ομάδα κυβερνοστρατού Ayyildiz», έγραφε άλλο μήνυμα.

Μετά από λίγο, ο λογαριασμός επανήλθε, ωστόσο οι έρευνες συνεχίζονται, αν και οι πτήσεις της Air India συνεχίζονται κανονικά.

Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας θα συναντηθεί με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Ερσίν Τατάρ, όπως μετεδόθηκε στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Άλμα επί Γκοντό*

Άλμα επί Γκοντό*