Εξουθενώσαμε τους Κύπριους αστυνομικούς - Αναλυτικά στοιχεία στη Βουλή

Εξουθενώσαμε τους Κύπριους αστυνομικούς - Αναλυτικά στοιχεία στη Βουλή

Επικίνδυνες καταστάσεις βιώνουν μέλη της Αστυνομίας, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην Επιτροπή Παρακολουθήσεως Σχέδιων Αναπτύξεως και Ελέγχου Δημοσίων Δαπανών της Βουλής την Πέμπτη (15/3).

Του Αλέκου Μιχαηλίδη

Σύμφωνα και με όσα περιέχονται στην έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας της Δημοκρατίας για την Αστυνομία Κύπρου όσον αφορά στο έτος 2016, υπάρχουν στοιχεία που έπρεπε να τεθούν προς συζήτηση παρουσία μάλιστα του υπουργείου Δικαιοσύνης, Ιωνά Νικολάου.

Στην παρουσία και του Αρχηγού Αστυνομίας, αλλά και του Γενικού Ελεγκτή, συζητήθηκε ότι στην Αστυνομία υπάρχει συσσωρευμένος αριθμός υπερωριών και μη επαρκής χρόνος ξεκούρασης για μέλη του σώματος.

Ίσως λόγω αυξημένων αναγκών, τα μέλη της Αστυνομίας υποχρεούνται να εργάζονται πέραν του κανονικού, αλλά να μην έχουν τον απαιτούμενο χρόνο για να αναπαυθούν.

Συν τοις άλλοις, στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή συζητήθηκε και η μη τήρηση των κανονισμών ασφαλείας για αποθήκες πυρομαχικών της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας θα συναντηθεί με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Ερσίν Τατάρ, όπως μετεδόθηκε στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Άλμα επί Γκοντό*

Άλμα επί Γκοντό*