ΑΟΖ: Στο λιμάνι Λεμεσού και τα δύο ερευνητικά της ExxonMobil – ΧΑΡΤΗΣ

ΑΟΖ: Στο λιμάνι Λεμεσού και τα δύο ερευνητικά της ExxonMobil – ΧΑΡΤΗΣ

Έφτασε πριν τις 11:00 το πρωί της Πέμπτης (15/3) στο λιμάνι Λεμεσού το ερευνητικό σκάφος της αμερικανικής ExxonMobil, Med Surveyor.

Το Med Surveyor, που θα κάνει περιβαλλοντικές έρευνες στο τεμάχιο 10 της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας, «συνάντησε» στο λιμάνι Λεμεσού και το Ocean Investigator, το οποίο θα κάνει γεωτρητικές έρευνες σε σημεία του τεμαχίου.

Το ερευνητικό Med Surveyor έφτασε από το λιμάνι της Χάιφα, ενώ το Ocean Investigator από το Λαύριο.

Τα δύο ερευνητικά θα παραμείνουν στο λιμάνι για ανεφοδιασμό στον εξοπλισμό και σε λίγες μέρες θα μεταβούν στο τεμάχιο 10.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ινδία τον Μάιο - την οποία επιβεβαίωσε σε χθεσινές του δηλώσεις- με σταθμούς το Νέο Δελχί και τη Μουμπάι και με τη συνοδεία ευρείας επιχειρηματικής αποστολής, δεν πρέπει να προσεγγιστεί ως μια ακόμη διπλωματική δραστηριότητα υψηλού επιπέδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE