Απίστευτο ποιες έκαναν τούρτα - έκπληξη στην Ευριπίδου! 4 μέρες πριν τα γενέθλιά της

Απίστευτο ποιες έκαναν τούρτα - έκπληξη στην Ευριπίδου! 4 μέρες πριν τα γενέθλιά της

4 μέρες πριν τα γενέθλιά της, αποφάσισαν να της κάνουν τούρτα - έκπληξη για τα γενέθλιά της. 

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου την Κυριακή, 18 Μαρτίου έχει τα γενέθλιά της. 

Όμως οι μαθήτριές της αποφάσισαν να της κάνουν surprice την Τετάρτη, 14 Μαρτίου, κατά τη διάρκεια του μαθήματος. 

Η τούρτα έγραφε πάνω "Χρόνια πολλά δασκάλα" και η Ευριπίδου ενθουσιάστηκε με την πράξη των μαθητριών της. 

Όταν άναψαν τα κεράκια η Ευριπίδου δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της, αλλά και το γεγονός ότι τα κεράκια ήταν πολλά... Μάλιστα τους είπε: "Ώσπου να τα ανάψετε... τούτα ούλλα". 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE