ΠΑΦΟΣ: Η βαφή αποδείχθηκε εμπρηστική – Ζημιές σε αυτοκίνητο

ΠΑΦΟΣ: Η βαφή αποδείχθηκε εμπρηστική – Ζημιές σε αυτοκίνητο

Κλήση για πυρκαγιά σε βαφείο οχημάτων έλαβε η Πυροσβεστική το μεσημέρι της Τετάρτης (14/3).

Συγκεκριμένα, γύρω στις 13:24, δύο πυροσβεστικά οχήματα πήγαν στη βιομηχανική Κονιών στην Πάφο για να κατασβήσουν πυρκαγιά που υπήρχε εντός του φούρνου βαφής.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο μισή ώρα μετά, ωστόσο το όχημα που βρισκόταν εντός και ο εξοπλισμός του φούρνου βαφής έπαθαν ελαφριές ζημιές.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν τυλικτήρες νερού με νερό από τα βυτία των οχημάτων και αριθμός αναπνευστικών συσκευών.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν επί τόπου σε συνεργασία με την Αστυνομία και η πυρκαγιά προκλήθηκε μετά από λάθος χειρισμό του μηχανήματος βαφής (φούρνου) με αποτέλεσμα την ανάφλεξη αναθυμιάσεων υγρών εύφλεκτων υλών που χρησιμοποιούνται για τη βαφή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE