Συνελήφθη άνδρας που πλησίασε την Μέρκελ -Φώναζε «Αλλάχ Ακμπάρ»

Συνελήφθη άνδρας που πλησίασε την Μέρκελ -Φώναζε «Αλλάχ Ακμπάρ»

Οι άνδρες των υπηρεσιών ασφαλείας που είχαν αναλάβει την αστυνόμευση της ορκωμοσίας της Άνγκελα Μέρκελ και του νέου υπουργικού συμβουλίου της συνέλαβαν έναν άνδρα ο ο οποίος πλησίασε με "ύποπτο τρόπο" την καγκελάριο την ώρα που αποχωρούσε από το κτίριο του κοινοβουλίου.

Ο άνδρας αυτός, ο οποίος φέρεται ότι φώναζε «Αλλάχ Ακμπάρ» (σ.σ. «Ο Θεός είναι μεγάλος» στα αραβικά) ενώ πλησίαζε τη Μέρκελ, ακινητοποιήθηκε από δύο μέλη της ασφάλειας, σύμφωνα με ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από τη γερμανική εφημερίδα Die Welt.

Λίγο νωρίτερα, η Μέρκελ και οι υπουργοί της είχαν ορκιστεί ενώπιον του προέδρου της Μπούντεσταγκ, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ινδία τον Μάιο - την οποία επιβεβαίωσε σε χθεσινές του δηλώσεις- με σταθμούς το Νέο Δελχί και τη Μουμπάι και με τη συνοδεία ευρείας επιχειρηματικής αποστολής, δεν πρέπει να προσεγγιστεί ως μια ακόμη διπλωματική δραστηριότητα υψηλού επιπέδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE