Συνελήφθη άνδρας που πλησίασε την Μέρκελ -Φώναζε «Αλλάχ Ακμπάρ»

Συνελήφθη άνδρας που πλησίασε την Μέρκελ -Φώναζε «Αλλάχ Ακμπάρ»

Οι άνδρες των υπηρεσιών ασφαλείας που είχαν αναλάβει την αστυνόμευση της ορκωμοσίας της Άνγκελα Μέρκελ και του νέου υπουργικού συμβουλίου της συνέλαβαν έναν άνδρα ο ο οποίος πλησίασε με "ύποπτο τρόπο" την καγκελάριο την ώρα που αποχωρούσε από το κτίριο του κοινοβουλίου.

Ο άνδρας αυτός, ο οποίος φέρεται ότι φώναζε «Αλλάχ Ακμπάρ» (σ.σ. «Ο Θεός είναι μεγάλος» στα αραβικά) ενώ πλησίαζε τη Μέρκελ, ακινητοποιήθηκε από δύο μέλη της ασφάλειας, σύμφωνα με ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από τη γερμανική εφημερίδα Die Welt.

Λίγο νωρίτερα, η Μέρκελ και οι υπουργοί της είχαν ορκιστεί ενώπιον του προέδρου της Μπούντεσταγκ, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός 52χρονος μετά από τροχαίο - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός 52χρονος μετά από τροχαίο - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη χθες το βράδυ, στην επαρχία Λάρνακας, έχασε τη ζωή του ο Νίκος Νικολάου, 52 ετών, κάτοικος Δρομολαξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE