Απέκτησαν την Κυπριακή υπηκοότητα Άντονι Γεωργίου και Χάρρι Κυπριανού

Απέκτησαν την Κυπριακή υπηκοότητα Άντονι Γεωργίου και Χάρρι Κυπριανού

Η ΚΟΠ ανακοινώνει ότι ενημερώθηκε σήμερα από το αρμόδιο Κυβερνητικό Τμήμα του Υπουργείου Εσωτερικών ότι οι Αγγλοκύπριοι ποδοσφαιριστές Άντονι Γεωργίου και Χάρρι Κυπριανού απέκτησαν την Κυπριακή υπηκοότητα.

Μετά την εξέλιξη αυτή, είναι και οι δύο διαθέσιμοι για τις Εθνικές μας ομάδες και εναπόκειται στους Ομοσπονδιακούς προπονητές αν θα τους συμπεριλάβουν στις επιλογές τους.

Ηλικιακά οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν και με την Εθνική Ελπίδων.

Ο Άντονι Γεωργίου είναι 21 ετών (24 Φεβρουαρίου 1997) και αγωνίζεται στην Τότεναμ.

Ο Χάρρι Κυπριανού είναι επίσης 21 ετών (16 Μαρτίου 1997) και αγωνίζεται στην Σάουθεντ, ομάδα πρώτης Κατηγορίας της Αγγλίας. Είναι συμπαίκτης με τον Τζέισον Δημητρίου.

Πηγή: www.cfa.com.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE