Σκόραρε ο Απόλλωνας, ξύπνησε στο τελευταίο δεκάλεπτο η Ανόρθωση

Σκόραρε ο Απόλλωνας, ξύπνησε στο τελευταίο δεκάλεπτο η Ανόρθωση

Ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος στο ματς Ανόρθωση-Απόλλων με τους φιλοξενούμενους να είναι μπροστά με 0-1.

Η Ανόρθωση μπήκε στο ματς μα διάθεση να ελέγξει τον ρυθμό και εν μέρει στο πρώτο δεκάλεπτο τα κατάφερε. Δεν δημιούργησε όμως κάποια φάση.

Στην συνέχεια ο Απόλλωνας ισορρόπησε, και στο 20ο λεπτό με σουτ του Ζάντερ άνοιξε το σκορ και πέτυχε το 0-1. Σημαντικό το εκτός έδρας γκολ σε διπλούς αγώνες κυπέλλου.

Η συνέχεια βρήκε την Ανόρθωση να έχει την φλύαρη υπεροχή όμως έκανε αρκετά αβίαστα λάθη και δεν μπορούσε να δημιουργήσει μια αξιόλογη φάση και να απειλήσει την εστία του Μπρούνο Βάλε.

Είχαμε και αναγκαστική αλλαγή για την ομάδα του Ρόνι Λέβι στο 13΄καθώς ο Στρούνα τραυματίστηκε στο πρόσωπο και την θέση του πήρε ο Οικονομίδης.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Κυρία αφυπνίστηκε όμως δεν σκόραρε κάποιο γκολ και έτσι το σκορ ημιχρόνου βρήκε τον Απόλλωνα να προηγείται με 0-1.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE