Η μητριά του 8χρονου ομολόγησε ότι τον δολοφόνησε

Η μητριά του 8χρονου ομολόγησε ότι τον δολοφόνησε

Σοκαρισμένη είναι η ισπανική κοινωνία από τις αποκαλύψεις για τη δολοφονία του 8χρονου που αγνοούνταν και εν τέλει βρέθηκε νεκρός στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου της μητριάς του.Η μητριά του μικρού συνελήφθη την Κυριακή 11/3 και την Τρίτη 13/3 ομολόγησε ότι σκότωσε τον μικρό.

 

Η Άνα Χούλια Κεσάδα από τη Δομινικανή Δημοκρατία, που τέθηκε υπό κράτηση την Κυριακή, «ομολόγησε ότι είναι η αυτουργός του θανάτου του θύματος» στους ερευνητές, δήλωσε στο AFP ένας εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας της Αλμερίας (νοτιοανατολικά), χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.

Η σύντροφος του πατέρα του 8χρονου Γκαμπριέλ συνελήφθη 12 ημέρες μετά την εξαφάνιση του παιδιού από χωριό στην Ανδαλουσία (νότια Ισπανία).

Στα έρευνες συμμετείχαν εκατοντάδες άνθρωποι και η απόγνωση των γονιών του μαθητή, των Άνχελ Κρουθ και Πατρίθια Ραμίρεθ, προκάλεσε συγκίνηση σε ολόκληρη τη χώρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE