ΚΑΙΡΟΣ: Σταδιακή αλλά σταθερή η άνοδος της θερμοκρασίας

ΚΑΙΡΟΣ: Σταδιακή αλλά σταθερή η άνοδος της θερμοκρασίας

 Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Την νύχτα της Τετάρτης (14/3), θα υπάρχουν περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό αλλά και διαστήματα με αυξημένη, κυρίως χαμηλή, νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, στα νότια και ανατολικά παράλια και λίγο ταραγμένη, στα δυτικά και βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη (15/3), θα υπάρχουν περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό αλλά και διαστήματα με αυξημένη συννεφιά, η οποία πιθανό να δώσει μεμονωμένες, κυρίως ελαφρές, βροχές μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, το πρωί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ αλλά το απόγευμα μέτριοι και τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι, το πρωί, λίγο ταραγμένη για να καταστεί μετά το μεσημέρι, στα προσήνεμα παράλια, μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 20 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ της Πέμπτης, αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται αναμένεται να δώσουν σε κάποιες περιοχές ελαφρές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι και στα προσήνεμα παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, στα νότια και ανατολικά παράλια και ταραγμένη, στα δυτικά και βόρεια παράλια.

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο μέχρι και την Κυριακή.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Σε κλίμα επιβαρυμένο από νέες εντάσεις, πολιτικές αιχμές και αυξημένη καχυποψία, οδηγούνται σήμερα, οι δύο διαπραγματευτές του Κυπριακού. Η συνάντηση Μενέλαου Μενελάου και Μεχμέτ Ντάνα-η πρώτη μετά την εκλογή του Τουφάν Έρχιουρμάν- δεν αναμένεται να παράξει ουσιαστική πρόοδο, αλλά ήδη λειτουργεί ως βαρόμετρο για το τι έχει αλλάξει και, κυρίως, για το τι δεν έχει.

BEST OF TOTHEMAONLINE