Και πάλι ο Αρούς!

Και πάλι ο Αρούς!

Με το τέλος της 5ης περιόδου βράβευσης (21η –26η Αγωνιστική Πρωταθλήματος) του διαγωνισμού του ΠΑ.Σ.Π., STOIXIMAN ΧΡΥΣΑ ΓΑΝΤΙΑ, είχαμε νικητή!

Ο τερματοφύλακας της Ανόρθωσης, πήρε για δεύτερη φορά φέτος το συγκεκριμένο βραβείο, αφού ήταν ο νικητής και της πρώτης περιόδου βράβευσης. Ο Harush κράτησε ανέπαφη την εστία του σε 4 από τα 6 παιχνίδια.

Ο Ariel Harush θα λάβει το βραβείο του από τον ΠΑ.Σ.Π. και την Stoiximan μέσα στις επόμενες μέρες, ενώ ακολουθεί η έκτη περίοδος βράβευσης μεταξύ 1ης και 5ης Αγωνιστικής της Β’ Φάσης.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE