ΦΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ: Ένοχος ο Τιμολέων – «Είσαι φονιάς» φώναζε η μάνα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΦΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ: Ένοχος ο Τιμολέων – «Είσαι φονιάς» φώναζε η μάνα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ένοχο έκρινε το Κακουργιοδικείο Λεμεσού τον Τιμολέων Θεμιστοκλέους, ο οποίος κατηγορείτο για τον φόνο του γιου του Οδυσσέα στις 14/10 του 2015.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Με την ανακοίνωση της απόφασης λίγο μετά τις 11:00 (14/03), η σύζυγος του κατηγορούμενου και πλέον καταδικασθέντα Τιμολέωντα Θεμιστοκλέους, αναφώνησε «είσαι φονιάς».

Ο Αλέξανδρος, γιος του καταδικασθέντα και αδερφός του θύματος, φώναξε προς τον πατέρα του «είσαι ψεύτης». Εδώ να θυμίσουμε ότι ο Τιμολέων είχε ισχυριστεί πως ο Αλέξανδρος είχε σκοτώσει τον Οδυσσέα. Κάτι που δεν αποδείχθηκε ποτέ και είχε πικράνει τον Αλέξανδρο.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE