Το σταθερό ραντεβού της Αριστοτέλους κάθε Τρίτη! Εδώ και χρόνια επισκέπτεται τον ίδιο άνθρωπο - VIDEO

Το σταθερό ραντεβού της Αριστοτέλους κάθε Τρίτη! Εδώ και χρόνια επισκέπτεται τον ίδιο άνθρωπο - VIDEO

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους εδώ και χρόνια, κάθε Τρίτη επισκέπτεται τον ίδιο άνθρωπο...

Η παρουσιάστρια του Alpha Κύπρου δεν έχει κρύψει ποτέ ότι κάνει ψυχανάλυση. 

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους πιστεύει ακράδαντα ότι αυτό την βοηθά και μάλιστα on camera παροτρύνει φίλους και γνωστούς να το επιχειρήσουν, μιας και έχει αποδεχτεί ότι η ψυχανάλυση μόνο καλό προσφέρει στους ανθρωπους. 

Κατά την διάρκεια της συζήτησής της με την Κύπρια ηθοποιό, την Τρίτη, 13 Μαρτίου, η Χριστιάνα Αριστοτέλους της συνέστησε να επισκεφθεί έναν ψυχαναλυτή και φέρνοντας ως παράδειγμα την ίδια, της είπε ότι κάνει ψυχανάλυση εδώ και χρόνια. 

Μεταξύ σοβαρού και αστείου και γελώντας είπε η παρουσιάστρια της εκπομπής "Με αγάπη Χριστιάνα", "Κάθε Τρίτη είναι το ραντεβού μου. Σήμερα είναι η μέρα μου". 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί: 

https://www.youtube.com/watch?v=AYZwmH4JPsg

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Σαφές μήνυμα για τις προεδρικές εκλογές του 2028 έστειλε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αννίτα Δημητρίου, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ΔΗΣΥ δεν πρόκειται να στηρίξει τον Νίκο Χριστοδουλίδη και προαναγγέλλοντας ότι το κόμμα θα κατέλθει με δικό του υποψήφιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE