ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Παρήγγειλε κρουασάν με 'γεύση' κάνναβης!

ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Παρήγγειλε κρουασάν με 'γεύση' κάνναβης!

Διανομέας φαγητού επιχείρησε να περάσει ναρκωτικές ουσίες σε φαγητό στο κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού.

Συγκείμενα γύρω στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης (13/3) 21χρονος διανομέας φαγητού εισήλθε στην υποδοχή των κρατητηρίων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού.

Λεμεσού με σκοπό να παραδώσει είδη σίτισης για 23χρονο κρατούμενο, συνοδευόμενος από 16χρονη και 21χρονη.

Από έλεγχο που έγινε στα είδη σίτισης εντοπίστηκε σε κρουασάν ποσότητα κάνναβης. Ακολούθως ο νεαρός συνελήφθη και οδηγήθηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ Λεμεσού.

Ο 21χρονος παραδέχθηκε την διάπραξη των αδικημάτων και τέθηκε υπό κράτηση

Να σημειώσουμε πως οι δυο νεαρές δήλωσαν άγνοια.

Ο 23χρονος κρατούμενος είναι το πρόσωπο που συνελήφθη τα ξημερώματα της Δευτέρας (12/03) μετά από καταδίωξη.

Ι.Μάντζιηπα

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

Τον προβληματισμό του για τη σύνθεση της επόμενης Βουλής εξέφρασε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας παράλληλα την ευθύνη όλων ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Άσκησε επίσης κριτική στην παρούσα Βουλή για τον μεγάλο αριθμό των νομοθετημάτων που περνούν την τελευταία στιγμή, καθώς και το γεγονός ότι ψηφίζονται προτάσεις που είναι αντισυνταγματικές, όπως είπε. 

BEST OF TOTHEMAONLINE