Η νέα διαφήμιση της ΚΕΑΝ σκορπά την αγάπη - VIDEO

Η νέα διαφήμιση της ΚΕΑΝ σκορπά την αγάπη - VIDEO

Ποια είναι η καλύτερη στιγμή της μέρας μας; Η πιο αγαπησιάρικη ασφαλώς.

Είναι η κάθε στιγμή που θα επιλέξουμε… πρωί, μεσημέρι, απόγευμα, βράδυ. Είναι η στιγμή που εμείς θα αποφασίσουμε να χαρίσουμε στον εαυτό μας απόλαυση και μια γεύση…αγάπης!

Μέσα από τη νέα της τηλεοπτική διαφήμιση, η ΚΕΑΝ μας χαρίζει απλόχερα εικόνες και ρυθμούς από καθημερινά αισθήματα σχέσεων και αγάπης. Μας προκαλεί να… ξεζουμίσουμε τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής μας και να γευτούμε τη χαρά της ζωής, μέσα από τη φρεσκάδα των χυμών της.

Περισσότερα στο LifeNews...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

Στην ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και στις πρωτοβουλίες που προωθεί η Κυβέρνηση για τη δημιουργία ενός πιο αποτελεσματικού και σύγχρονου κράτους επικεντρώνεται το νέο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE