ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Μην φυλάξετε ακόμη τις ομπρέλες

ΚΑΙΡΟΣ: Μην φυλάξετε ακόμη τις ομπρέλες

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει παροδικά την περιοχή.

Το απόγευµα της Τρίτης (13/03) ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος, κυρίως από µέσες και ψηλές νεφώσεις. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ και παροδικά στα νότια παράλια, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Το βράδυ της Τρίτης (13/03) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήµατα στα δυτικά και βόρεια, θα παρατηρούνται αυξηµένες χαµηλές νεφώσεις. Τις αυγινές ώρες δεν αποκλείεται να σχηµατιστεί τοπικά και αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 αλλά παροδικά στα προσήνεµα, µέχρι µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα ανατολικά και νότια παράλια, γύρω στους 14 στα δυτικά και βόρεια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη (14/03) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ αλλά το απόγευµα µέτριοι 4 και παροδικά στα νότια µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα ανατολικά και νότια παράλια, γύρω στους 20 στα δυτικά και βόρεια και στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη (15/03)  ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, που πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Εν αναμονή ενημέρωσης από Europol, Interpol και Ρωσία η Αστυνομία για το απειλητικό email που έφερε αναστάτωση

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Λάκης Γαβαλάς: Δέχθηκε επίθεση από μοναχούς - «Με είπαν π****η μέσα στο αεροπλάνο» - Δείτε βίντεο



Εκλογές 2024: Αναρτήθηκαν διαδικτυακά τα ψηφοδέλτια - Πώς προχωρούν οι διαδικασίες ενόψει της 9ης Ιουνίου

Εκλογές 2024: Αναρτήθηκαν διαδικτυακά τα ψηφοδέλτια - Πώς προχωρούν οι διαδικασίες ενόψει της 9ης Ιουνίου

Ήδη ψηφοδέλτια έχουν αναρτηθεί διαδικτυακά, και οι εκλογείς μπορούν να εξοικειωθούν με αυτά, ενώ στα εκλογικά κέντρα θα δοθεί όση βοήθεια χρειάζεται προκειμένου να μπορέσει ο κάθε ψηφοφόρος να αντιληφθεί πώς και τι ακριβώς θα ψηφίσει, δήλωσε το Σάββατο στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ) ο Γενικός Έφορος Εκλογών, Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών, Δρ Ελίκκος Ηλία, ενόψει της επικείμενης διπλής εκλογικής διαδικασίας της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top