ΕΛΛΑΔΑ: Κουκουλοφόροι μαχαίρωσαν 17χρονο στο σπίτι του

ΕΛΛΑΔΑ: Κουκουλοφόροι μαχαίρωσαν 17χρονο στο σπίτι του

Το άγριο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι τη Δευτέρα (12/03).

Ήταν λίγο μετά τις 12:30 και ο μαθητής μόλις είχε επιστρέψει στο σπίτι του από το σχολείο. Η μητέρα του απουσίαζε και στο σπίτι δεν ήταν κανένας δικός του.

Το παιδί έκανε το «λάθος» ανοίγοντας την πόρτα να δει δύο άτομα με κουκούλες να κάνουν «φύλλο και φτερό» το σαλόνι. Πανικόβλητο αντιδρά και αρχίζει να φωνάζει.

Οι κουκουλοφόροι του επιτέθηκαν, τον χτύπησαν και ο ένας από αυτούς έβγαλε μαχαίρι και τον τραυμάτισε. Στη συνέχεια ο τραυματισμένος νεαρός ενημέρωσε τη μητέρα του και μετεφέρθη στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Η Αστυνομία που ερευνά την υπόθεση από τις περιγραφές του μαθητή και τα στοιχεία που βρέθηκαν στο χώρο αναζητά το ντουέτο των κουκουλοφόρων ενώ κάνει λόγο για μια άγρια ομάδα πιθανότατα Ρομά που στήνει καρτέρι και αδειάζει σπίτια. Σε περίπτωση δε που οι ένοικοι αντισταθούν, τα μέλη της επιτίθενται ξυλοκοπούν και μαχαιρώνουν.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.