Ο γάμος μετατράπηκε σε τραγωδία- Νεκρή η νύφη και 7 φίλες της

Ο γάμος μετατράπηκε σε τραγωδία- Νεκρή η νύφη και 7 φίλες της

Σε τραγωδία μετατράπηκε το μπάτσελορ οκτώ γυναικών που γιόρτασαν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, καθώς το αεροσκάφος με το οποίο επέστρεφαν συνετρίβη στο Ιράν.

Η Μίνα Μπασαράν, κόρη γνωστού επιχειρηματία και σταρ του Instagram, ταξίδεψε με επτά φίλες της στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για να γιορτάσουν τον επικείμενο γάμο της.

Σε φωτογραφία που ανήρτησε στα social media, μία ημέρα πριν την τραγωδία, η ίδια και οι φίλες της έδειχναν χαρούμενες και πόζαραν χαμογελαστές, φορώντας μπουρνούζια και γυαλιά ηλίου στο ξενοδοχείο One and Only Royal Mirage του Ντουμπάι.

 

Στο ταξίδι της επιστροφής γράφτηκε το τέλος για τις οκτώ φίλες και τα μέλη του πληρώματος. Λίγα λεπτά πριν τη συντριβή το πλήρωμα είχε ζητήσει να πετάξει χαμηλότερα λόγω τεχνικού προβλήματος, στη συνέχεια το αεροσκάφος χάθηκε από τα ραντάρ.

«Το αεροσκάφος εξαφανίστηκε από το ραντάρ όταν πετούσε σε υψόμετρο 32.000 ποδών ενώ έχανε ύψος και μειωνόταν η ταχύτητά του», ανέφερε Ιρανός αξιωματούχος. Τα μαύρα κουτιά του σκάφους έχουν εντοπιστεί και σύντομα θα υπάρξουν απαντήσεις για την τραγωδία. Στο σημείο της τραγωδίας έφτασαν οι συγγενείς των θυμάτων συνοδευόμενη από έναν Τούρκο διπλωμάτη.

 

Από iefimerida.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE