Το φύλο του παιδιού του Κουινέλη και της Ήβης Αδάμου

Το φύλο του παιδιού του Κουινέλη και της Ήβης Αδάμου

Αγόρι ή κορίτσι το μωρό της Ήβης Αδάμου και του Μιχάλη Κουινέλη;

Το ζευγάρι κρατά σαν επτασφράγιστο μυστικό το φύλο του μωρού που περιμένουν, αφού αυτό είναι κάτι που επιθυμούν να κρατήσουν για τους ίδιους και το στενό τους περιβάλλον.

 Η αποκάλυψη όμως δεν άργησε να έρθει, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Νάσου Γουμενίδη και από τις πρώτες αγορές που έκαναν για τον ερχομό του παιδιού, "πρόδωσαν" το φύλο τους.

Ο Μιχάλης Κουινέλης και η Ήβη Αδάμου περιμένουν... κοριτσάκι και ήδη ετοιμάζονται να γεμίσουν της αποχρώσεις της νέας τους ζωής στην Αλεξανδρούπολη στα χρώματα του ροζ!

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE