ΑΔΕΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: Πόσοι θα πληρώσουν πρόστιμο - Δηλώσεις Κολέττα

ΑΔΕΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: Πόσοι θα πληρώσουν πρόστιμο - Δηλώσεις Κολέττα

Εξέπνευσε την Κυριακή (11/03) το βράδυ η προθεσμία για ανανέωση αδειών κυκλοφορίας.

Όπως μας αναφέρθηκε από τον Προϊστάμενο του Τμήματος Οδικών Μεταφορών κ. Σωτήρη Κολέττα υπολογίζεται πως 27 χιλιάδες οδηγοί θα πληρώσουν πρόστιμο γιατί δεν ανανέωσαν την άδεια κυκλοφορίας.

Ο αριθμός αυτός προκύτπει, σύμφωνα κ. Κολέττα, από τα αριθμητικά δεδομένα που υπάρχουν στα αρχεία του Τμήματος. Εδώ να σημειωθεί ότι κατά το έτος 2017 ανανεώθηκαν 650 χιλιάδες εγγεγραμμένα οχήματα, ενώ μέχρι το βράδυ της Κυριακής (11/03) οπότε έληξε η προθεσμία είχαν προλάβει να ανανεώσουν την άδεια κυκλοφορίας συνολικά 623 χιλιάδες οδηγοί.

Να σημειώσουμε πως σύμφωνα με το Τμήμα Οδικών Μεταφορών οι οδηγοί θα επιβαρύνουν αυτόματα με το ποσό των €10 συν 10% του οφειλόμενου τέλους, όπως προβλέπει η νομοθεσία.

Από τη Δευτέρα (12/03) θα αρχίσουν και οι έλεγχοι της Αστυνομίας. Μάλιστα το πρόστιμο σε ό,τι αφορά την μη ανανέωση άδειας ανέρχεται στα 85 ευρώ.

Άξιο αναφοράς είναι πως στην Κύπρο υπάρχουν 850 χιλιάδες εγγεγραμμένα οχήματα. Ορισμένα από αυτά έχουν δηλωθεί κινητοποιημένα, ενώ άλλα είναι κρατικής ιδιοκτησίας.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE