ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πορεία Κούρδων για το Αφρίν – Έριξαν αυγά στη ρωσική πρεσβεία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πορεία Κούρδων για το Αφρίν – Έριξαν αυγά στη ρωσική πρεσβεία

Δεν παρέμεινε ειρηνική η διαμαρτυρία Κούρδων και Ελληνοκυπρίων που ξεκίνησε το μεσημέρι από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Σκοπός της πορείας ήταν να ευαισθητοποιηθεί η κοινή γνώμη για όσα τεκταίνονται στο Αφρίν και για τη νέα εισβολή των Τούρκων σε περιοχές Κούρδων στη βόρεια Συρία.

Μάλιστα, εκπρόσωπός τους, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση» συνέκρινε την τουρκική εισβολή στο Αφρίν με την τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974.

Οι διαδηλωτές, ξεκινώντας από το Υπουργείο Εσωτερικών, πέρασαν από την αμερικανική πρεσβεία και κατευθύνθηκαν στη ρωσική.

Εκεί, η διαμαρτυρία δεν έμεινε ειρηνική, καθώς αυγά ρίχτηκαν στους τοίχους και στην περίφραξη της ρωσικής πρεσβείας στην Κύπρο.

Μετά από επέμβαση της Αστυνομίας κατέβηκαν οι τόνοι.

Να σημειωθεί ότι οι διαδηλωτές κρατούσαν πανό που μιλούσαν για προδοσία της Ρωσίας στο Αφρίν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεταβαίνει σήμερα στη Ρώμη – Έμφαση σε άμυνα, ασφάλεια και ενέργεια – Το ζήτημα των οδοφραγμάτων και η πρόταση για το Καϊμακλί

ΠτΔ: Μεταβαίνει σήμερα στη Ρώμη – Έμφαση σε άμυνα, ασφάλεια και ενέργεια – Το ζήτημα των οδοφραγμάτων και η πρόταση για το Καϊμακλί

Σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους για την επίσκεψη που θα έχει σήμερα και αύριο στην Ιταλία καθώς και το ζήτημα των οδοφραγμάτων προέβη σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στο πλαίσιο του Συνεδρίου «Battlefield ReDEFiNED 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE