ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πορεία Κούρδων για το Αφρίν – Έριξαν αυγά στη ρωσική πρεσβεία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πορεία Κούρδων για το Αφρίν – Έριξαν αυγά στη ρωσική πρεσβεία

Δεν παρέμεινε ειρηνική η διαμαρτυρία Κούρδων και Ελληνοκυπρίων που ξεκίνησε το μεσημέρι από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Σκοπός της πορείας ήταν να ευαισθητοποιηθεί η κοινή γνώμη για όσα τεκταίνονται στο Αφρίν και για τη νέα εισβολή των Τούρκων σε περιοχές Κούρδων στη βόρεια Συρία.

Μάλιστα, εκπρόσωπός τους, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση» συνέκρινε την τουρκική εισβολή στο Αφρίν με την τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974.

Οι διαδηλωτές, ξεκινώντας από το Υπουργείο Εσωτερικών, πέρασαν από την αμερικανική πρεσβεία και κατευθύνθηκαν στη ρωσική.

Εκεί, η διαμαρτυρία δεν έμεινε ειρηνική, καθώς αυγά ρίχτηκαν στους τοίχους και στην περίφραξη της ρωσικής πρεσβείας στην Κύπρο.

Μετά από επέμβαση της Αστυνομίας κατέβηκαν οι τόνοι.

Να σημειωθεί ότι οι διαδηλωτές κρατούσαν πανό που μιλούσαν για προδοσία της Ρωσίας στο Αφρίν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE