Στο κελί βουλευτής της Χ. Αυγής για επίθεση κατά του δημάρχου Αθηναίων – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στο κελί βουλευτής της Χ. Αυγής για επίθεση κατά του δημάρχου Αθηναίων – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πέντε μήνες φυλάκισης επιβλήθηκαν στον Γιώργο Γερμενή, άλλως Καιάδα, για επίθεση εναντίον του δήμαρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη.

Την είδηση δημοσιοποίησε ο ίδιος ο κ. Καμίνης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Γερμενής, όντας βουλευτής της Χρυσής Αυγής το 2013, εισέβαλε σε κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Αθηναίων και προσπάθησε να γρονθοκοπήσει τον Γιώργο Καμίνη.

Στην προσπάθειά του χτύπησε 12χρονο κορίτσι και έπειτα προσπάθησε να χρησιμοποιήσει το όπλο του αλλά παρεμποδίστηκε.

Για «απόφαση-σταθμό» έκανε λόγο ο δήμαρχος Αθηναίων. «Νεοναζί και φασισμός ενώπιον της Δικαιοσύνης», έγραψε.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE