ΚΑΤΜΑΝΤΟΥ: Πήρε φωτιά κατά την προσγείωση το αεροσκάφος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&VIDEO

ΚΑΤΜΑΝΤΟΥ: Πήρε φωτιά κατά την προσγείωση το αεροσκάφος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&VIDEO

Αεροπορική τραγωδία στο Κατμαντού καθώς αεροσκάφος των αερογραμμών US-Bangla Bombardier Dash-8 Q400 με έδρα το Μπαγκλαντές κατέπεσε ανατολικά του διαδρόμου προσγείωσης στο αεροδρόμιο της πόλης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά στο αεροπλάνο υπήρχαν 67 επιβάτες και τετραμελές πλήρωμα και μέχρι στιγμής τα σωστικά συνεργεία έχουν καταφέρει να ανασύρουν 17 τραυματίες.

Όπως δήλωσε αξιωματούχος, το αεροσκάφος το οποίο ερχόταν από την Ντάκα έπιασε φωτιά κατά την προσγείωση. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι το αεροσκάφος ήταν πολύ ασταθές την ώρα που προσγειωνόταν και φαινόταν σαν να υπήρχε πρόβλημα.

Τελικά κατάφερε να προσγειωθεί αλλά βγήκε εκτός αεροδιαδρόμου και συνετρίβη ενώ ταυτόχρονα είχε τυλιχτεί στις φλόγες. Και τα τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι προέκυψε τεχνικό πρόβλημα κατά τη διαδικασία προσγείωσης.

Η πτήση BS211 της US Bangla πραγματοποιείται 4 φορές την εβδομάδα και συνδέει την Ντάκα με το Κατμαντού.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=6yykki2EY4g

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διεργασίες για τα ψηφοδέλτια των βουλευτικών - Ονόματα κατά επαρχία

ΔΗΣΥ: Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διεργασίες για τα ψηφοδέλτια των βουλευτικών - Ονόματα κατά επαρχία

Στόχο όπως κλείσουν τα ψηφοδέλτια σε όλες τις επαρχίες, όσο το δυνατόν πιο σύντομα, έχει ο ΔΗΣΥ, ο οποίος με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσει να ξεκινήσει την προεκλογική εκστρατεία, νωρίς το Φθινόπωρο, αμέσως μετά τις διακοπές του καλοκαιριού.