Το baby shower έκπληξη για την Κύπρια δημοσιογράφο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το baby shower έκπληξη για την Κύπρια δημοσιογράφο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μια τεράστια έκπληξη επιφύλαξαν στην Κύπρια δημοσιογράφο οι φίλες της, λίγες μέρες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. 

Η Νατάσα Ευριπίδου έκλεισε 38 εβδομάδων και μια τεράστια έκπληξη την περίμενε...

Την Κυριακή, 11 Μαρτίου, της ετοίμασαν μια έκπληξη. Το baby shower για τον γιο της, που θα κρατά σε λίγες μέρες στα χέρια της.

Σχετικό άρθρο: 'Στράβωσε' η Νατάσα Ευριπίδου όταν άκουσε να λένε τον γιο της ΄Κίτσιο' - VIDEO

Η ίδια η δημοσιογράφος σχολίασε στα social media: "Surprise babyshower!!!! Ήταν ένα πραγματικά υπέροχο απόγευμα. Σας ευχαριστώ αδελφές....".

H τούρτα με το αγορίστικο μπιμπερό όλα τα λεφτά...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE