Το baby shower έκπληξη για την Κύπρια δημοσιογράφο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το baby shower έκπληξη για την Κύπρια δημοσιογράφο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μια τεράστια έκπληξη επιφύλαξαν στην Κύπρια δημοσιογράφο οι φίλες της, λίγες μέρες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. 

Η Νατάσα Ευριπίδου έκλεισε 38 εβδομάδων και μια τεράστια έκπληξη την περίμενε...

Την Κυριακή, 11 Μαρτίου, της ετοίμασαν μια έκπληξη. Το baby shower για τον γιο της, που θα κρατά σε λίγες μέρες στα χέρια της.

Σχετικό άρθρο: 'Στράβωσε' η Νατάσα Ευριπίδου όταν άκουσε να λένε τον γιο της ΄Κίτσιο' - VIDEO

Η ίδια η δημοσιογράφος σχολίασε στα social media: "Surprise babyshower!!!! Ήταν ένα πραγματικά υπέροχο απόγευμα. Σας ευχαριστώ αδελφές....".

H τούρτα με το αγορίστικο μπιμπερό όλα τα λεφτά...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κομβικής σημασίας ο διορισμός Χανς - Άμεση εμπλοκή της ΕΕ στις περαιτέρω εξελίξεις - Στις 22 Μαΐου, στην Κύπρο, η Ολγκίν

Κυπριακό: Κομβικής σημασίας ο διορισμός Χανς - Άμεση εμπλοκή της ΕΕ στις περαιτέρω εξελίξεις - Στις 22 Μαΐου, στην Κύπρο, η Ολγκίν

Σε μια περίοδο, όπου οι εξελίξεις στο κυπριακό, δεν είναι ευοίωνες, η κίνηση από πλευράς της ΕΕ για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου, προστίθεται σε μια αλυσίδα γεγονότων που οδήγησε στην επιλογή του Γιοχάνες Χαν, ο οποίος ουσιαστικά θα είναι η φωνή των Βρυξελλών, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE