Στέλνει φάκελο σε UEFA, FIFA και Υπουργείο Δικαιοσύνης

Στέλνει φάκελο σε UEFA, FIFA και Υπουργείο Δικαιοσύνης

Η ΑΕΚ ετοιμάζει ήδη φάκελο με βίντεο, φωτογραφίες και άλλα στοιχεία, προκειμένου να προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία κατά του Ιβάν Σαββίδη και του ΠΑΟΚ.

Τις επόμενες κινήσεις της έχει αρχίσει να προετοιμάζει η ΑΕΚ, έπειτα από όσα συνέβησαν στο αποψινό ντέρμπι της Τούμπας. Οι άνθρωποι της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ αναφέρουν ότι έχουν αρχίσει ήδη να συγκεντρώνουν στοιχεία με φωτογραφίες και βίντεο σχετικά την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο, το όπλο, τις απειλές που υποστηρίζουν πως εξαπέλυσε προς τον διαιτητή Γιώργο Κομίνη, αλλά και την παρουσία μπράβων, με σκοπό να τα στείλει σε FIFA, UEFA και Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: Πολυκομματική Βουλή - Ρευστό Εκλογικό Σώμα και Ριζικές Ανακατατάξεις

Βουλευτικές Εκλογές: Πολυκομματική Βουλή - Ρευστό Εκλογικό Σώμα και Ριζικές Ανακατατάξεις

Οι επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, τον Μάιο του 2026, φαίνεται πως θα διαμορφώσουν ένα νέο, πιο κατακερματισμένο πολιτικό σκηνικό, με ριζικές διαφοροποιήσεις από τις εκλογές του 2021.

BEST OF TOTHEMAONLINE