Στέλνει φάκελο σε UEFA, FIFA και Υπουργείο Δικαιοσύνης

Στέλνει φάκελο σε UEFA, FIFA και Υπουργείο Δικαιοσύνης

Η ΑΕΚ ετοιμάζει ήδη φάκελο με βίντεο, φωτογραφίες και άλλα στοιχεία, προκειμένου να προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία κατά του Ιβάν Σαββίδη και του ΠΑΟΚ.

Τις επόμενες κινήσεις της έχει αρχίσει να προετοιμάζει η ΑΕΚ, έπειτα από όσα συνέβησαν στο αποψινό ντέρμπι της Τούμπας. Οι άνθρωποι της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ αναφέρουν ότι έχουν αρχίσει ήδη να συγκεντρώνουν στοιχεία με φωτογραφίες και βίντεο σχετικά την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο, το όπλο, τις απειλές που υποστηρίζουν πως εξαπέλυσε προς τον διαιτητή Γιώργο Κομίνη, αλλά και την παρουσία μπράβων, με σκοπό να τα στείλει σε FIFA, UEFA και Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

Δεν βγήκε τελικά «άσπρος καπνός» από τη σημερινή κοινή συνεδρίαση των εργοδοτικών οργανώσεων για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), καθώς ΟΕΒ και ΚΕΒΕ απέρριψαν ομόφωνα την κυβερνητική πρόταση που τους κατατέθηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE