«Πρέπει να ηρεμήσουμε τώρα»

«Πρέπει να ηρεμήσουμε τώρα»

Ο σκόρερ των δύο «χρυσών» τερμάτων του Απόλλωνα στο ντέρμπι με την Ανόρθωση, Φώτης Παπουλής μετά το πέρας του αγώνα μίλησε στην κάμερα της Cytavision και φρόντισε αμέσως να χαμηλώσει τους τόνους.

Δείτε όλα όσα δήλωσε:

Για τον αγώνα: «Ήταν πολύ μεγάλη νίκη που τη χρειαζόμασταν. Πάντα εδώ μας κόβει βαθμούς και δυσκολευόμαστε από μια πολύ μεγάλη ομάδα όπως η Ανόρθωση. Θέλω να πω πως όλη η ομάδα διακρίθηκε. Έτυχε να είμαι εγώ ο εκτελεστής. Μια δύσκολη νίκη, τα κεφάλια κάτω και προχωράμε».

Για τη σημασία της νίκης: «Το θέλαμε πάρα πολύ σε μια δύσκολη έδρα που δεν περνά κανείς εύκολα. Η Ανόρθωση δείχνει πως μεγαλώνει σιγά σιγά και αυτό είναι καλό για το κυπριακό ποδόσφαιρο. Πρέπει να ηρεμήσουμε τώρα, πιο δύσκολο είναι να κρατηθείς στην κορυφή από το να φτάσεις εκεί».

Για τα γκολ του: «Τα προσωπικά επιτεύγματα δεν με ενδιέφεραν ποτέ στα έξι χρόνια που είμαι εδώ. Να κερδίζω τίτλους και να βοηθώ την ομάδα θέλω. Όμως δεν τελείωσε τίποτα. Τα κεφάλια κάτω και συνεχίζουμε ώστε να μείνουμε στην κορυφή».

 
 
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE