ΡΩΣΙΑ: Μάγειρας του Στάλιν ο παππούς του Πούτιν

ΡΩΣΙΑ: Μάγειρας του Στάλιν ο παππούς του Πούτιν

Ο παππούς του προέδρου της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν εργάστηκε ως μάγειρας στην υπηρεσία του Βλαντίμιρ Λένιν και του Ιωσήφ Στάλιν, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους σε μια ταινία που κυκλοφόρησε σήμερα στο διαδίκτυο.

Στο ντοκιμαντέρ διάρκειας 2 ωρών, με τον τίτλο «Πούτιν», ο Ρώσος πρόεδρος λέει ότι ο Σπυρίδων Πούτιν (σ.σ ο πατέρας του πατέρα του) ήταν ένα αξιοσέβαστο μέλος του προσωπικού του Στάλιν.

«(Εκείνος) εργαζόταν ως μάγειρας στον Λένιν και αργότερα στον Στάλιν, σε μία από τις δευτερεύουσες κατοικίες στην περιοχή της Μόσχας», είπε ο Πούτιν στην ταινία, η οποία περιήλθε στη στην κατοχή του πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς.

Ο δημοσιογράφος Αντρέι Κοντράσοφ, που πήρε την συνέντευξη κι ανέλαβε τον Ιανουάριο χρέη εκπροσώπου τύπου της προεκλογικής εκστρατείας του προέδρου, εξήγησε ότι ο Σπυρίδων Πούτιν συνέχισε να μαγειρεύει για τους κυβερνώντες της χώρας του έως λίγο πριν από τον θάνατό του το 1965, σε ηλικία 86 ετών.

Ο εκπρόσωπος τύπου του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ επισήμανε ότι οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο ντοκιμαντέρ είναι ακριβείς.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE