ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ: Διαδηλωτές μπήκαν στις ράγες για το Αφρίν – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ: Διαδηλωτές μπήκαν στις ράγες για το Αφρίν – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έκλεισε ο σταθμός των τραίνων στο Μάντσεστερ του Ηνωμένου Βασιλείου όταν 100 περίπου διαδηλωτές μπήκαν στις ράγες.

Οι διαδηλωτές, Κούρδοι στην πλειοψηφία, κρατούσαν πανό που ανέγραφε «Σταματήστε την Τουρκία από το να βοηθά τους τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους».

Το απόγευμα της Κυριακής (11/3) οι διαδηλωτές εμπόδισαν τα τραίνα να περάσουν ή να φύγουν από τον σταθμό, ενώ ο οργανισμός διέκοψε την κανονική κυκλοφορία.

«Ο σταθμός θα παραμείνει κλειστός μέχρι να αποχωρήσουν οι διαδηλωτές», έγραφε η ανακοίνωση.

Η διαδήλωση έγινε στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης για τις τουρκικές επιθέσεις εναντίον των Κούρδων στο Αφρίν της βόρειας Συρίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Omega και τον Μιχάλη Παυλίδη έδωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σάλο που προκλήθηκε με τους ευρωβουλευτές, το ΕΛΑΜ και τον Φειδία, στις σχέσεις του με τα κόμματα της συμπολίτευσης ενώ σημείσε πως η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026.