ΠΑΦΟΣ: 23χρονος τα έβαλε με τρεις αστυνομικούς- Έπεσε ξύλο

ΠΑΦΟΣ: 23χρονος τα έβαλε με τρεις αστυνομικούς- Έπεσε ξύλο

Στη σύλληψη ενός 23χρονου από την Λεμεσό, προχώρησε η Αστυνομία Πάφου σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης εναντίον αστυνομικών με πρόκληση πραγματική σωματική βλάβη και αντίστασης κατά της νόμιμης σύλληψης.



Σύμφωνα με την Αστυνομία, το επεισόδιο σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα του  όταν ο 23χρονος επισκέφτηκε τα γραφεία του ΤΑΕ Πάφου σχετικά με καταγγελία που είχε γίνει εναντίον του και όταν τα μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης επιχείρησαν να μιλήσουν μαζί του ο νεαρός φέρεται να τους επιτέθηκε και να τους κτύπησε.

Οι αστυνομικοί μετά το επεισόδιο μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών όπου σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό ο ένας αστυνομικός φέρει κάκωση αριστερού αντιβραχίωνα , ο δεύτερος φέρει απώλεια δέρματος στον δεξί αντιβραχίωνα και ο τρίτος εκδορά αριστερού αντιβραχίωνα. 

Ακολούθως ο νεαρός  συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Στην  συνέχεια αυτός  κατηγορήθηκε γραπτώς και απολύθηκε για να μεταφερθεί ενώπιον δικαστηρίου σε μεταγενέστερο στάδιο.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE