Τράμπ: Η Β. Κορέα υποσχέθηκε να σταματήσει τις πυραυλικές δοκιμές

Τράμπ: Η Β. Κορέα υποσχέθηκε να σταματήσει τις πυραυλικές δοκιμές

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε ότι η Βόρεια Κορέα υποσχέθηκε να σταματήσει τις πυραυλικές δοκιμές «έως και κατά τη διάρκεια των συναντήσεών μας».

«Η Βόρεια Κορέα δεν διεξήγαγε καμία πυραυλική δοκιμή από την 28η Νοεμβρίου του 2017 και υποσχέθηκε να μην το κάνει κατά τη διάρκεια των συναντήσεών μας. Πιστεύω ότι θα τηρήσουν αυτή τη δέσμευση» έγραψε ο μεγιστάνας στο Twitter.

Ο Λευκός Οίκος δεν έχει ανακοινώσει καμία επίσημη ημερομηνία για τη συνάντηση του Τραμπ με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, όμως ο πρόεδρος των ΗΠΑ επιβεβαιώνει ότι θα συναντηθεί με τον βορειοκορεάτη ηγέτη.

Προς το παρόν δεν έχει αποσαφηνιστεί σε ποια ακριβώς συνάντηση αναφερόταν ο Τραμπ ή το χρονοδιάγραμμα των συναντήσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE