Αίγυπτος: Δέκα ύποπτοι για τρομοκρατία καταδικάστηκαν σε θάνατο

Αίγυπτος: Δέκα ύποπτοι για τρομοκρατία καταδικάστηκαν σε θάνατο

Δικαστήριο στο Κάιρο, το Σάββατο 10/3 καταδίκασε σε θάνατο δέκα υπόπτους για κατηγορίες που σχετίζονται με την συγκρότηση τρομοκρατικής ομάδας, αλλά και τον σχεδιασμό επιθέσεων κατά της αστυνομίας και των δυνάμεων ασφαλείας, σύμφωνα με δικαστικές πηγές.



Το ίδιο δικαστήριο, καταδίκασε άλλους πέντε υπόπτους για τρομοκρατική δράση στην ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

Οι καταδικασθέντες, ήταν υποστηρικτές της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, η δράση της οποίας, έχει απαγορευτεί στην Αίγυπτο μετά την πτώση του πρώην προέδρου της χώρας Μοχάμεντ Μόρσι, το 2013.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE