ΔΕΡΥΝΕΙΑ: Του έδωσε δουλειά και την έκλεβε - Στο κόλπο και 43χρονος

ΔΕΡΥΝΕΙΑ: Του έδωσε δουλειά και την έκλεβε - Στο κόλπο και 43χρονος

Η Αστυνομία συνέλαβε δύο πρόσωπα, 29 και 43 χρόνων έπειτα από καταγγελία που αφορά σε κλοπή χρηματικού ποσού από βιβλιοπωλείο.

Ιδιοκτήτρια βιβλιοπωλείου στη Δερύνεια κατήγγειλε ότι εδώ και αρκετούς μήνες έλειπαν χρήματα από το ταμείο της επιχείρησης της. Άρχισαν έρευνες και διαπιστώθηκε ότι από τον Ιανουάριο του 2017 μέχρι τον περασμένο Νοέμβριο, είχε κλαπεί χρηματικό ποσό, 33.169 ευρώ.

Η ιδιοκτήτρια κατονόμασε 29χρονο Ελληνοκύπριο που εργαζόταν ως υπάλληλος της, ο οποίος συνελήφθη. Κατά τις έρευνες, προέκυψε επίσης μαρτυρία σε βάρος άλλου προσώπου. Πρόκειται για ιδιωτικό υπάλληλο 43 χρόνων, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE