Γιώτης Δημητρίου / εταιρεία

Γιώτης Δημητρίου / εταιρεία

Ο Γιώτης Δημητρίου σε κάποιες φάσεις στην συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΠΟΡ Fm (95.0) ήταν αρκετά έντονος για τα όσα ακούγονται για το θέμα Ομόνοιας και εταιρείας, αναφέροντας μεταξύ άλλων και την στάση που κρατάει η Θύρα 9 σε αυτό ζήτημα.

«Είναι και αυτοί διχασμένοι. Έχει που δεν θέλουν να ακούσουν την εταιρεία, έχει κάποιους που συζητούν και κάποιοι που το δέχονται. Πήγα και τους είδα. Τώρα όλος ο κόσμος έχει φτάσει στα όρια του. Άρχισαν να το συζητούν. Δεν έχει επιλογή η Ομόνοια αν θέλει να πρωταγωνιστήσει. Είτε του χρόνου είτε σε δύο χρόνια θα γίνει».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 LIVE VIDEO: Άρχισε η συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2026

LIVE VIDEO: Άρχισε η συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2026

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται στην Ολομέλεια της Βουλής η τριήμερη συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2026, με τους πολιτικούς αρχηγούς να ανεβαίνουν ήδη στο βήμα και να τοποθετούνται επί των βασικών κατευθύνσεων και προτεραιοτήτων της οικονομικής πολιτικής.