Γιώτης Δημητρίου / εταιρεία

Γιώτης Δημητρίου / εταιρεία

Ο Γιώτης Δημητρίου σε κάποιες φάσεις στην συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΠΟΡ Fm (95.0) ήταν αρκετά έντονος για τα όσα ακούγονται για το θέμα Ομόνοιας και εταιρείας, αναφέροντας μεταξύ άλλων και την στάση που κρατάει η Θύρα 9 σε αυτό ζήτημα.

«Είναι και αυτοί διχασμένοι. Έχει που δεν θέλουν να ακούσουν την εταιρεία, έχει κάποιους που συζητούν και κάποιοι που το δέχονται. Πήγα και τους είδα. Τώρα όλος ο κόσμος έχει φτάσει στα όρια του. Άρχισαν να το συζητούν. Δεν έχει επιλογή η Ομόνοια αν θέλει να πρωταγωνιστήσει. Είτε του χρόνου είτε σε δύο χρόνια θα γίνει».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Συντονισμός Αθηνών-Λευκωσίας ενόψει πενταμερούς - Βλέπει Μητσοτάκη ο Χριστοδουλίδης - Στη Λευκωσία ο Βρετανός Υφυπουργός για την Ευρώπη

Συντονισμός Αθηνών-Λευκωσίας ενόψει πενταμερούς - Βλέπει Μητσοτάκη ο Χριστοδουλίδης - Στη Λευκωσία ο Βρετανός Υφυπουργός για την Ευρώπη

Στην Αθήνα μεταβαίνει το ερχόμενο Σάββατο, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη Γενεύη. Στη συνάντηση με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αναμένεται να συζητηθούν κάποια δεδομένα, όπως ανέφερε ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE