AΠΟΕΛ / Μεταγραφές

AΠΟΕΛ / Μεταγραφές

Η ανακοίνωση της Παρασκευής (09/03) από τον ΑΠΟΕΛ για τα αγωνιστικά δεδομένα των «γαλαζοκιτρίνων» είχε ευχάριστα (δείτε εδώ).

Ο Γιώργος Εφραίμ αλλά και ο Μποι Βάτερμαν δείχνουν να ανεβάζουν συνεχώς ρυθμούς και σήμερα έχουν μπει μάλιστα και στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας.

Οι δύο ποδοσφαιριστές αμφότεροι δείχνουν να μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση, με τον Γιώργο Δώνη να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Τόσο ο Γιώργος Εφραίμ, όσο και ο Βάτερμαν θεωρούνται ως δύο σημαντικά «όπλα» στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ και σίγουρα η επιστροφή τους θα μοιάζει σαν μεταγραφή, για τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια και στην προσπάθεια που θα κάνουν οι «γαλαζοκίτρινοι» για την κατάκτηση των δύο τίτλων.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE