ΠΑΦΟΣ: 20 χλμ μακριά από την 46χρονη το ροτβάιλερ

ΠΑΦΟΣ: 20 χλμ μακριά από την 46χρονη το ροτβάιλερ

Τραύμα στο κεφάλι φέρει ο νεκρός σκύλος ράτσας ροτβάιλερ, που βρέθηκε σε περιοχή της Αναρίτας της Πάφου, το μεσημέρι της Πέμπτης (8/3).

Νεότερη ενημέρωση του ThemaOnline, αναφέρει ότι μετά τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι ο σκύλος πέθανε από τραύμα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο.

Ωστόσο οι Αρχές, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση δεν φαίνεται να έχουν ενδείξεις που να συνδέουν σίγουρα τον νεκρό σκύλο με την υπόθεση θανάτου της 46χρονης Petrana Milchova Nikolova, αλλά οι έρευνες συνεχίζονται και όλα τα ενδεχόμενα εξετάζονται.

Σημειώνεται ότι ο σκύλος βρέθηκε σε απόσταση περίπου 20 χιλιομέτρων από το σημείο όπου βρέθηκε η άτυχη 46χρονη, και ανήκει στην ίδια ράτσα.

Πάντως, το Επαρχιακό Δικασήτριο Πάφου, την Πέμπτη (9/2) ανανέωσε για άλλες δύο μέρες το διάταγμα κράτησης του 27χρονου ιδιοκτήτη των σκύλων.

Χ. Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE