ΠΑΦΟΣ: Για ευθανασία ροτβάιλερ - Μπήκε σε αυλή σχολείου και προκάλεσε πανικό

ΠΑΦΟΣ: Για ευθανασία ροτβάιλερ  - Μπήκε σε αυλή σχολείου και προκάλεσε πανικό

Για ευθανασία θα οδηγηθεί σκύλος ράτσας ροτβάιλερ ο οποίος στις 8 Φεβρουαρίου εισήλθε σε σχολείου και άρχισε να γαυγίζει και να κινείται επιθετικά προς τα παιδιά, που την συγκεκριμένη στιγμή ήταν για διάλειμμα.

Το περιστατικό σημειώθηκε τον περασμένο μήνα στο Δημοτικό Σχολείο Αναβαργού, οπού σκύλος εισήλθε στην αυλή του Δημοτικού και άρχισε να γαυγίζει και να κάνει επιθετικές κινήσεις προς τα παιδιά που βρίσκονταν στην αυλή κατά την ώρα του διαλείμματος τους.

Οι δάσκαλοι αμέσως έσπευσαν να προστατεύσουν τα παιδάκια και ενημέρωσαν τις υπηρεσίες του Δήμου Πάφου.

Μέλη της Υγειονομικής Υπηρεσίας του Δήμου έφθασαν στη σκηνή και μέσω ειδικών παγίδων κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το Ροτβάιλερ.

Ο σκύλος διαπιστώθηκε ότι δεν έφερε μικροτσίπ και δεν ήταν δυνατός ο εντοπισμός του ιδιοκτήτη του, γι' αυτό και η αρμόδια δημοτική υπηρεσία προωθεί μέσω του Κτηνιατρείου τις διαδικασίες για την ευθανασία του λόγω της επικινδυνότητας του.

 *φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.