Αλλάξαν τους διοικητές των δύο στρατιωτικών που κρατούνται στην Αδριανούπολη

Αλλάξαν τους διοικητές των δύο στρατιωτικών που κρατούνται στην Αδριανούπολη

Φύλλο Πορείας» για άλλο πόστο πήρε ο διοικητής της 16ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού ενώ αποστρατεύτηκε με τις κρίσεις ο επικεφαλής της 3ης Ορεινής Ταξιαρχίας «Ρίμινι», στις οποίες ανήκουν οι δύο έλληνες στρατιωτικοί που κρατούνται στην Αδριανούπολη.

Οι δυο ανώτατοι αξιωματικοί, ο υποστράτηγος Δημήτριος Μπονώρας και ο ταξίαρχος Ανδρέας Φλωράτος έως και χθες το απόγευμα ήταν επικεφαλής των δυο κρίσιμων σχηματισμών.

Έτσι ο υποστράτηγος Μπονώρας, από την 16η Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού Διδυμοτείχου θα αναλάβει πόστο στον Δ' Κλάδο του Γενικού Επιτελείου Στρατού, με πιθανότερη την αξιοποίησή του στη Διεύθυνση Αμυντικού Σχεδιασμού και Προγραμματισμού. Νέος Διοικητής της 16ης Μεραρχίας Πεζικού στο Διδυμότειχο, αναλαμβάνει ο υποστράτηγος Βασίλειος Παπαδόπουλος

Από την άλλη, ο ταξίαρχος Ανδρέας Φλωράτος αποστρατεύτηκε.Νέος διοικητής της ταξιαρχίας αναλαμβάνει ο ταξίαρχος Ερμόλαος Παπαστεφανής.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE