Πρόσωπο κυπριακής tv: 'Θα κάνω τηλεόραση επί πληρωμή μετά από 20 χρόνια τσάμπα' - VIDEO

Πρόσωπο κυπριακής tv: 'Θα κάνω τηλεόραση επί πληρωμή μετά από 20 χρόνια τσάμπα' - VIDEO

Ακομπλεξάριστα το πρόσωπο κυπριακής tv δηλώνει δημόσια: 'Για πρώτη φορά θα κάνω τηλεόραση επί πληρωμή μετά από 20 χρόνια τσάμπα'.

Όλο εκπλήξεις είναι η Θέκλα Πετρίδου. Η ψυχολόγος - συγγραφέας και τηλεοπτικό πρόσωπο από την Δευτέρα, 12 Μαρτίου, θα παρουσιάζει την δική της εκπομπή στο Sigma.

Η Θέκλα, που πλέον συγκαταλέγεται ανάμεσα στους συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη μετά την γνωριμία τους, βρέθηκε την Ημέρα της Γυναίκας, 8 Μαρτίου στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος, "Ο πιο αδύναμος κρίκος" και φυσικά αναφέρθηκε στο νέο της επαγγελματικό βήμα. 

Όταν ερωτήθη απο τον οικοδεσπότη για την εκπομπή της, η Θεκλα Πετρίδου ειλικρινής και αυθόρμητη όπως είναι δεν δίστασε χωρίς κανέναν ενδοιασμό να δηλώσει on air: 'Για πρώτη φορά θα κάνω τηλεόραση επί πληρωμή μετά από 20 χρόνια τσάμπα'.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί: 

https://www.youtube.com/watch?v=jkQnU6aD4cs

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.