ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Του έκλεψαν 15 σκύλους αξίας 30.000 ευρώ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Του έκλεψαν 15 σκύλους αξίας 30.000 ευρώ

Του έκλεψαν από το υποστατικό του 15 από τους 17 σκύλους ράτσας, αξίας 30.000 ευρώ!

Την πρωτοφανή αυτή υπόθεση κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης των τετράποδων το πρωί της Πέμπτης (08/03) στον αστυνομικό σταθμό Πέρα Χωριού.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε άγνωστοι έκλεψαν τους σκύλους από υποστατικό που είχε κοντά στην στον βιολογικό σταθμό Δαλιού. Οι δράστες χρησιμοποίησαν ψαλίδα ή ηλεκτρικό τροχό (σμιρίλιο) για να επιτύχουν.

Οι 14 σκύλοι είναι ράτσας beagle (9 θηλυκοί και 5 αρσενικοί - προορίζονται στο κυνήγι λαγού), ενώ ο άλλος είναι Yura (αρσενικός).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE