ΑΚΑΜΑΣ: Εντοπίστηκε το ζεύγος που χάθηκε

ΑΚΑΜΑΣ: Εντοπίστηκε το ζεύγος που χάθηκε

Eντοπίστηκε τα ξημερώματα της Πέμπης (08/03) το ζεύγος των Βρετανών που είχε χαθεί στην περιοχή του Ακάμα όπου είχε μεταβεί το απόγευμα της Τετάρτης (07/03) στην περιοχή  για περιδιάβαση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 7.3.2018 και ώρα 19:30 χθες λήφθηκε πληροφορία στον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς από Βρετανό τουρίστα 73 ετών ο οποίος βρισκόταν για διακοπές στην Κύπρο με την σύζυγο του ηλικίας 70 ετών, επίσης από την Βρετανία και διέμεναν σε ξενοδοχειακό κατάλυμα ότι την ίδια ημέρα στις 14:05 ξεκίνησαν πεζοί για τον Ακάμα όπου σε κάποια στιγμή χάθηκαν σε άγνωστη τοποθεσία στον Ακάμα.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς, της υπηρεσίας Θήρας και δύο περίπολα της πολιτικής άμυνας μετέβησαν στην περιοχή όπου διεξήγαγαν έρευνες για εντοπισμό τους.

Στη 01:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης (08/03) το ζεύγος εντοπίστηκε στην τοποθεσία Πύργος της Ρήγαινας έδαφος Ακάμα.

Και οι δύο είναι καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Σαφές μήνυμα για τις προεδρικές εκλογές του 2028 έστειλε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αννίτα Δημητρίου, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ΔΗΣΥ δεν πρόκειται να στηρίξει τον Νίκο Χριστοδουλίδη και προαναγγέλλοντας ότι το κόμμα θα κατέλθει με δικό του υποψήφιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE