Κάνει το “παγωτό μιαν λίρα–ice cream five pounds” να φαίνεται μωρό-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κάνει το “παγωτό μιαν λίρα–ice cream five pounds” να φαίνεται μωρό-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Επιτομή του κυπριακού marketing, κάνει το ένδοξο “παγωτό μιαν λίρα – ice cream five pounds” να μοιάζει μωρό μπροστά στην πιο κάτω προσφορά.

Ακολουθώντας τη λογική του “πάρε 2 και 1 δωρεάν” και του “ πάρτε ένα προϊόν και το δεύτερο στη μισή τιμή”, ένας συμπολίτης με διαφημιστικό του μήνυμα, το οποίο δημοσίευσε η ομάδα του Facebook “I Love Cyprus ΡΕ”, τινάζει την μπάγκα στον αέρα.

Προσφέρει στους πελάτες για ένα μήνα, δύο μπύρες και πληρώνουν και για τις δύο, ενώ για τους λάτρεις των πιο παραδοσιακών, η προσφορά ισχύει και για τις ζιβανίες.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ο μαγαζάτορας μάλλον κάνει χιούμορ με την εν λόγω επιγραφή, αλλά παρά το αστείο της υπόθεσης σίγουρα κατάφερε να προσελκύσει τα βλέμματα των περαστικών.

Χ.Ζ.

*Κεντρική φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE