Χαμός την ώρα πτήσης με γυναίκα που ούρλιαζε «είμαι ο Θεός!»

Χαμός την ώρα πτήσης με γυναίκα που ούρλιαζε «είμαι ο Θεός!»

Ένα ακόμη περίεργο περιστατικό κατά τη διάρκεια πτήσης είδε το φως της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά, σε αεροσκάφος που πετούσε από το Σαν Φρανσίσκο στο Άινταχο, μια γυναίκα προκάλεσε χαμό με το ξέσπασμά της και τις φωνές της.

Την ώρα που το αεροσκάφος της SkyWest Airlines βρισκόταν στο αέρα , γυναίκα προσπάθησε, μεταξύ άλλων, να ανοίξει την πόρτα της καμπίνας, με τους άλλους επιβάτες να προσπαθούν να τη συγκρατήσουν την ώρα που ούρλιαζε: «Είμαι ο Θεός! Είμαι ο Θεός!».

«Δεν φαινόταν καλά ή φυσιολογική από την αρχή της πτήσης», δήλωσε στο Idaho Statesman επιβάτης που καθόταν στη σειρά των καθισμάτων πίσω από τη γυναίκα. Όπως ανέφερε ο ίδιος, έβαλε ακουστικά και προσπάθησε να μην ασχοληθεί αρχικά με την περίεργη συμπεριφορά την οποία απέδωσε σε κάποιον πιθανό φόβο στα ταξίδια με αεροπλάνο.

https://www.youtube.com/watch?v=GuO8-hXEfnI

Κάποια στιγμή, στα μισά της πτήσης, η γυναίκα πήγε ξαφνικά στην πόρτα του αεροσκάφους στο μπροστινό μέρος. «Σηκώθηκε από τη θέση της, άρχισε να ουρλιάζει, έτρεξε προς την πόρτα και προσπάθησε να την ανοίξει», σημείωσε ένας άλλος επιβάτης. «Ο πιλότος μας κάλεσε να τη σταματήσουμε και να μην την αφήσουμε να ανοίξει την πόρτα».

Η αεροπορική εταιρεία επιβεβαίωσε το περιστατικό, χωρίς να δώσει πάντως το όνομα της γυναίκας στη δημοσιότητα.

 

Από Newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE