Πρόσληψη 164 ναυαγοσωστών αποφάσισε το Υπουργικό

Πρόσληψη 164 ναυαγοσωστών αποφάσισε το Υπουργικό

Την απασχόληση 164 ναυαγοσωστών για 11 μήνες ενέκρινε την Τετάρτη (07/03) το Υπουργικό Συμβούλιο, δήλωσε η Αναπληρώτρια Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κλέλια Βασιλείου.

Ανακοινώνοντας την απόφαση, η κ. Βασιλείου είπε πως καταγράφεται αυξημένη ανάγκη για πρόσληψη ναυαγοσωστών, σημειώνοντας παράλληλα την καταγραφή της αύξησης των εσόδων από τον τουρισμό, όπως αυτή διαπιστώθηκε από τη Στατιστική Υπηρεσία, και τη βελτίωση στην εποχικότητα του τουριστικού προϊόντος.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ινδία τον Μάιο - την οποία επιβεβαίωσε σε χθεσινές του δηλώσεις- με σταθμούς το Νέο Δελχί και τη Μουμπάι και με τη συνοδεία ευρείας επιχειρηματικής αποστολής, δεν πρέπει να προσεγγιστεί ως μια ακόμη διπλωματική δραστηριότητα υψηλού επιπέδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE