ΚΥΠΡΟΣ: Σε διαθεσιμότητα ιατροδικαστής – ‘Δεν έχω ιδέα’

ΚΥΠΡΟΣ: Σε διαθεσιμότητα ιατροδικαστής – ‘Δεν έχω ιδέα’

Αίτημα για να τεθεί σε διαθεσιμότητα εν ενεργεία ιατροδικαστής, για το αδίκημα της ψευδορκίας σε υπόθεση ιατρικής αμέλειας, έχει θέσει η Νομική Υπηρεσία Κύπρου.

Στην αποκάλυψη αυτή προέβη ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ), Βάσος Οικονόμου, μέσω της εκπομπής της τηλεόραση του Σίγμα, ‘Μεσημέρι και Κάτι’.

Σύμφωνα με τον κ. Οικονόμου, η Νομική Υπηρεσία ζήτησε την Τετάρτη (07/03) την διαθεσιμότητα συγκεκριμένου ιατροδικαστή για ιατρική αμέλεια.

Σε επικοινωνία που είχε το ThemaOnline με τον κ. Οικονόμου, ανάφερε ότι, 'πρόκειται για υπόθεση ιατρικής αμέλειας σε θάνατο γυναίκας από ιατρική επιπλοκή στην σπονδυλική στήλη η οποία νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Λευκωσίας'.

Το ThemaOnline επικοινώνησε τηλεφωνικώς και με το μέλος της ιατροδικαστικής ομάδας της Κυπριακής Δημοκρατίας το οποίο μας απάντησε: ‘Δεν έχω ιδέα΄’

Ιωάννα Μάντζιηπα 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, αφού μετά την λήψη της επιστολής από την Αστυνομία, το ΥΠΕΣ προχώρησε άμεσα και έθεσε σε αργία τον ίδιο αλλά και τον δήμαρχο Λευκονοίκου.

BEST OF TOTHEMAONLINE