ΚΥΠΡΟΣ: Πρόστιμο σε εκατοντάδες φορτηγατζήδες

ΚΥΠΡΟΣ: Πρόστιμο σε εκατοντάδες φορτηγατζήδες

Περισσότερες από 350 ήταν οι καταγγελίες για διάφορα τροχαία αδικήματα από οδηγούς φορτηγών.

Μεταξύ των ημερομηνιών 26/2 – 4/3/2018, πραγματοποιήθηκε η διεξαγωγή της 1ης ετήσιας Πανευρωπαϊκής, εβδομαδιαίας εκστρατείας ελέγχου φορτηγών και λεωφορείων. 

Κατά την εκστρατεία, η οποία έγινε στο πλαίσιο της συνεργασίας της Αστυνομίας Κύπρου με το Ευρωπαϊκό Αστυνομικό Δίκτυο Τροχαίας TISPOL, ελέγχθηκαν συνολικά 851 φορτηγά/λεωφορεία και έγιναν 353 καταγγελίες για διάφορα τροχαία αδικήματα, όπως ταχύτητα (50), μη χρήση ζώνης ασφαλείας (35) ώρες οδήγησης (36), φθαρμένα ελαστικά (19), υπερβολικό φορτίο (12) κ.α.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE