ΚΥΠΡΟΣ: Άδειες κυκλοφορίας – Μέχρι πόσα θα πληρώσουν πρόστιμο οι ασυνεπείς

ΚΥΠΡΟΣ: Άδειες κυκλοφορίας – Μέχρι πόσα θα πληρώσουν πρόστιμο οι ασυνεπείς

Λήγει την Κυριακή (11/3) η προθεσμία για την ανανέωση των αδειών κυκλοφορίας και χιλιάδες αυτοκίνητα παραμένουν σε εκκρεμότητα.

Συγκεκριμένα, από τα 712.994 οχήματα για τα οποία πρέπει να ανανεωθούν οι άδειες κυκλοφορίας για το 2018, μέχρι την Τρίτη (6/3) ανανεώθηκαν οι άδειες για 494.921 οχήματα, δηλαδή το 69,4%.

Με 110 περίπου ώρες μέχρι τη λήξη της προθεσμίας για την επιβολή της επιβάρυνσης των 10 ευρώ και του 10% του οφειλόμενου τέλους, παραμένουν χωρίς άδεια κυκλοφορίας γύρω στις 200.000 οχήματα.

Καθότι από τα μεσάνυκτα της Κυριακής (11/3) η επιβάρυνση χρεώνεται αυτόματα, καθίσταται σαφές ότι θα υπάρξει όγκος εργασίας στα Κέντρα Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων (ΜΟΤ), καθώς και στα ψηφιακά συστήματα του Τμήματος Οδικών Μεταφορών.

Στα ταμεία του κράτους εισέρρευσαν ήδη 59 εκατομμύρια ευρώ από τα 100 εκατομμύρια που εισπράττονται κάθε χρόνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.