«Κλοτσούσε» ο Μπρούνο…

«Κλοτσούσε» ο Μπρούνο…

Πριν ένα μήνα είχε αναρτηθεί ρεπορτάζ (ΕΔΩ) στη σελίδα μας, ότι έπαιξε θέμα επιστροφής του Ντόσσα Τζούνιορ, στις δραστηριότητες της ομάδας. 

Παρότι δεν επιβεβαιώθηκε επίσημα, είχαμε μάθει ότι ο «Κινγκ-Κόνγκ» τα είχε βρει με τον πρόεδρο, αλλά «κλοτσούσε» ο Μπρούνο Μπαλταζάρ. 

Μόλις έφυγε ο Πορτογάλος τεχνικός, ειδοποίησαν τον παίχτη να πηγαίνει να προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. 

Πολύ καλά έκαμαν, αφού πληρώνεται που πληρώνεται ο παίχτης.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.