Όταν ο ΑΠΟΕΛ πριν έξι χρόνια τρέλανε όλη την Ευρώπη! (videos)

Όταν ο ΑΠΟΕΛ πριν έξι χρόνια τρέλανε όλη την Ευρώπη! (videos)

Σαν σήμερα πριν από 6 χρόνια (7 Μαρτίου 2012)  ο ΑΠΟΕΛ έγραψε την πιο χρυσή και λαμπρή σελίδα του στην ιστορία του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο τιμόνι τους τότε, κατάφεραν να υποτάξουν την Λυόν στην διαδικασία των πέναλτι με 4-3 μέσα στο «καυτό» ΓΣΠ με τον ΑΠΟΕΛ να γίνεται η πρώτη Κυπριακή ομάδα που κατάφερε να βρεθεί στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Διονύσης Χιώτης ήταν ο μεγάλος ήρωας για τον ΑΠΟΕΛ, καθώς με τις αποκρούσεις του στα πέναλτι, έστειλε την ομάδα του στην προημιτελική φάση και τους χιλιάδες ΑΠΟΕΛίστες που βρέθηκαν στο ΓΣΠ αλλά και όσους δεν ήταν εκεί στους επτά ουρανούς.

Σίγουρα αυτό που έζησαν οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ το βράδυ της 7ης Μαρτίου 2012 δεν περιγράφεται με λόγια, αλλά είναι κάτι που δύσκολα θα ξεχαστεί.

 

Και η ανάρτηση του ΑΠΟΕΛ για τον μεγάλο άθλο

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Οι δύο χώρες εξαπέλυσαν νέες εκατέρωθεν επιθέσεις από το Σάββατο το βράδυ μέχρι σήμερα Κυριακή, αλλά και πάλι νωρίς το απόγευμα – δημιουργώντας φόβους για γενικευμένη σύρραξη. Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η σύρραξη θα μπορούσε να τερματιστεί εύκολα, προειδοποιώντας την Τεχεράνη να μην χτυπήσει αμερικανικούς στόχους.

BEST OF TOTHEMAONLINE