Την Τετάρτη 7/3 θα επαναλειτουργήσει η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Άγκυρα που είχε κλείσει για λόγους ασφαλείας

Την Τετάρτη 7/3 θα επαναλειτουργήσει η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Άγκυρα που είχε κλείσει για λόγους ασφαλείας

Η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Άγκυρα θα ξανανοίξει αύριο Τετάρτη 7/3 και θα παρέχει όλες τις συνήθεις υπηρεσίες της, ανακοίνωσε σήμερα ένας εκπρόσωπός της.


Η πρεσβεία παρέμεινε κλειστή για δύο ημέρες λόγω μιας "απειλής" για την ασφάλειά της.

"Εκτιμούμε τη συνεχιζόμενη, ισχυρή υποστήριξη που λαμβάνουμε από την τουρκική αστυνομία για την ασφάλεια των εγκαταστάσεων και του προσωπικού μας" πρόσθεσε ο εκπρόσωπος Ντέιβιντ Γκάινερ.

Η τουρκική αστυνομία συνέλαβε την Δευτέρα τέσσερις Ιρακινούς με την κατηγορία ότι σχεδίαζαν μια επίθεση εναντίον της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Άγκυρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE