ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήνυμα Οζερσάι για υγιή απευθείας διάλογο με την Αγκυρα

Μήνυμα Οζερσάι για υγιή απευθείας διάλογο με την Αγκυρα

Είμαστε αποφασισμένοι να διαχειριστούμε τις σχέσεις με την Τουρκική Δημοκρατία όχι στέλνοντας μηνύματα μέσω δηλώσεων στον Τύπο, αλλά σε ένα ακόμη πιο υγιές έδαφος μέσω απευθείας διαλόγου, έγραψε στο λογαριασμό στο facebook ο «υπουργός εξωτερικών», Κουντρέτ Οζερσάι αργά το απόγευμα, μετά την ανακοίνωση της επίσκεψης του ιδίου και του «πρωθυπουργού» Ερχιουρμάν στην Άγκυρα.


 
«Είχα πει ότι εργαζόμαστε για μια ημερομηνία που θα μας βολεύει όλους και πως τα δημοσιεύματα περί δυσκολιών για την επίσκεψή μας στην Άγκυρα δεν ευσταθούν». Η επίσκεψή τους, πρόσθεσε, στην Άγκυρα οριστικοποιήθηκε σήμερα και αναχωρούν απόψε.
 
Δύο δημοσιεύματα, στην τ/κ εφημερίδα Χαβαντίς και το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ντογάν έκαναν σήμερα λόγο για αίτημα του «πρωθυπουργού» Ερχιουρμάν για συνάντηση με τον Τούρκο Πρωθυπουργό, Μπιναλί Γιλντιρίμ που εκκρεμούσε και γι’ αυτό ο «υπεξ» Οζερσάι δεν συναντήθηκε με τον Τούρκο ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου παρ’ όλο που αυτός είχε κλείσει το ραντεβού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σεξ στην παραλία: Η «καλοκαιρινή» φαντασίωση - Πόσο επικίνδυνο είναι τελικά;

4+1 παραμυθένιοι έρωτες που γεννήθηκαν στα γυρίσματα τηλεοπτικών σειρών

Αυτισμός: Απλό τεστ υπόσχεται διάγνωση σε μωρά κάτω των επτά μηνών

Είναι υποχρεωτικό να καταβάλλει ένας εργοδότης 13ο και 14ο μισθό;

Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Ένας νεκρός και επτά τραυματίες - Δείτε βίντεο

Κλεοπάτρα Αδάμου: Η 24χρονη αδερφή της Ήβης είναι μία κούκλα και έχει ταλέντο στη μουσική



Λετυμπιώτης για Κυπριακό: «Διαβεβαιώνουμε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη έγνοια»

Λετυμπιώτης για Κυπριακό: «Διαβεβαιώνουμε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη έγνοια»

«Διαβεβαιώνουμε τον κυπριακό λαό ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη έγνοια από την επίλυση του Κυπριακού, του ύψιστου εθνικού ζητήματος και θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να μπορέσουν να υπάρξουν εξελίξεις», είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top